Løste opgaver uden for Executive Search


Vi udfører ca. 8-12 executive outplacements hvert år.
 
En succesfuld kunde skulle for første gang afskedige en gruppe mennesker. Kunden har haft ubrudt vækst igennem mere end 10 år og er ledende i sin branche. Afskedigelserne skete i forbindelse med effektivitetsforbedringer og indførelse af nye logistik- og andre systemer. For organisationen og de berørte ledere var det afgørende, at afskedigelserne skete med størst mulige hensyn til såvel de afskedigede som resten af organisationen.
Vi bidrog med råd om timing og planlægning, coaching af lederne og udformning af manuskripter, som hotline for de afskedigede og ikke mindst for lederne efter fyringsmeddelelserne. Endelig gennemførte vi to workshops for de afskedigede og coachede enkelte personligt.
 
En ledergruppe kunne efter flere års lønsom vækst se frem til en vanskelig opgave, hvor en del af organisationen skulle gennem en stor forandring. Ledergruppen havde haft et par komfortable år, der havde skabt visse dårlige vaner i samarbejdet mellem lederne. I forbindelse med en outdoor øvelse for lederne gennemførtes en management assessment inden øvelsen. Umiddelbart efter outdoor øvelsen samledes lederne og assessment resultaterne blev fremlagt og kommenteret i plenum. Undervejs fremlagde vi udsagn fra lederne, der illustrerede utilfredsheder og holdninger, ledergruppen iøvrigt ikke var bekendt med. Outdoor konsulenten var tilstede og kunne kommentere konkret på mange af assessment-resultaterne. De øvrige udsagn gav umiddelbart en livlig debat, der fra start skabte positive adfærdsændringer, gruppen senere kom til at drage fordel af i forbindelse med de efterfølgende organisationsforandringer.
© Design-Line DanmarkLicensed by TVM Executive Skills  V.5.5-5-716405 
Startside Konsulent definition  Regionschef, materiel Lederjobs Afdelingsledere  CFO  Adm dir Vestsjælland  Projektleder - international  Country Sales Mkt  Specification Manager  Direktør råstoffer til Polen  Controller, Loxam  Client Managers  Afdelingsleder, Esbjerg  Int Marketing Manager  Head Reporting Controlling  Økonomiansvarlig  Salgschef - Sygehuse  Projektleder Anlægsvirksomhed  Teknisk Chef  Direktør Golfklub  Erfaren værkfører til entreprenørmaskiner  Projektleder, internat.  Regionschef Vest, materieludlejning  Area Manager Lift, Loxam  Afdelingsleder, materieludlejning  CFO  Vores kompetencer Løste opgaver, SEARCH Synsmedarbejdere  Handelsportal, etablering  Ingeniør entreprenørmarkedet  Produktionschef  Løste opgaver IØVRIGT Executive Search Executive search case Management Assessment Executive Outplacement Afskedigelsesproces Ledergruppe analyse Ledergruppeanalyse - case Fremtid hos TVM? Etik Forretningsvilkår Vores historie Kontakt  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark