Telefon: +45 26 20 79 70
E-mail: SQ@TVMskills.dk
Telefon: +45 26 20 79 70   Email: info@tvmskills.dk

NAV Seniorkonsulent

Dynamics NAV Seniorkonsulent med lyst til projektledelse

Vil du arbejde på tværs af brancher, i et job hvor du skal sætte din ekspertise i spil for at hjælpe en bred vifte af små og mellemstore virksomheder med at udvikle deres forretning?

Sammen gør vi Danmark dygtigere
I 4 dimensions A/S arbejder vi hver dag med at hjælpe og udvikle alle disse spændende virksomheder. Ved at bygge effektive it-løsninger, hjælper vi private virksomheder og offentlige organisationer med at optimere deres forretning igennem it. Gennem vores rådgivningsydelser identificerer vi markante forbedringspotentialer og skaber strategiske, taktiske og operationelle it-løsninger, der kontinuerligt bidrager til at øge den forretningsmæssige værdi hos vores kunder.

Som seniorkonsulent hos os, kommer du således til at sætte dit fingeraftryk på, hvordan danske virksomheder bliver endnu bedre i fremtiden. 4 dimensions oplever en markant vækst, og derfor ønsker vi os endnu flere dygtige senior konsulenter til vores team.

En udfordrende hverdag
Som seniorkonsulent kommer du både til at drive egne opgaver og projekter, og til at arbejde tæt sammen med andre senior konsulenter om at levere forretningsrådgivning og it-løsninger til vores kunder. Du vil blive en vigtig del af rådgivningsprocessen fra start til slut – og i mange tilfælde også af det efterfølgende implementeringsprojekt, der typisk er en del af leverancen. Vi har en klar forventning om, at du kommer med stor faglig ballast. Du skal i løbet af kort tid løfte dine egne rådgivningsprojekter.

Opgaverne som NAV Seniorkonsulent er mangfoldige. De kan f.eks. være:

 • Drive udarbejdelse af analyser, business cases og rapporter
 • Drive og deltage i implementeringsprojekter med opgaver som: løbende forretningsanalyse, dataanalyse og generel projektkoordinering, herunder udarbejdelse af referater, PowerPoint-præsentationer og opfølgning på projektplaner
 • Deltagelse i kundemøder, workshops og præsentationer samt efterbehandling og opfølgning
 • Vi stiller store krav til dig, men du kan til gengæld forvente at komme til at indgå i et dygtigt, ambitiøst og målrettet team.

Du har:

 • Minimum 5-6 års erfaring i en lignende rolle, hvor fokus har været forretningsrådgivning med fokus på Microsoft Dynamics NAV – enten fra kundesiden eller fra et konsulenthus
 • En videregående uddannelse (f.eks. merkantil eller inden for it), hvor der har været fokus på forståelse af virksomhedsdrift, processer og it-understøttelse i virksomheder
 • Indgående kendskab til virksomhedsprocesser og solid erfaring med implementering af it-løsninger
 • Du mestrer Microsoft Dynamics NAV, og har erfaring inden for flere moduler i NAV. Du må gerne have kendskab til udvikling og datamodel i NAV
 • Dybdegående kendskab til Microsoft Office-pakken og er vant til at dokumentere og kommunikere via PowerPoint og Word.
 • Flydende i dansk – både skriftligt og mundtligt.
 • Erfaring med at drive projekter, teamledelse og med at sikre at leverancen leveres inden for aftalte rammer

Du kommer til at have tæt kontakt til vores kunder og vil operere på alle niveauer af organisationer. Kunderne forventer, at du kontinuerligt kan skabe forretningsværdi, derfor er det vigtigt, at du som person er leveranceorienteret, udadvendt, empatisk, en dygtig kommunikator, analytisk og ihærdig. Du trives med opgaver, hvor du bevæger dig uden for din tryghedszone med henblik på konstant at dygtiggøre dig, og du ønsker dig en alsidig rolle, som bringer dig ind i mange forskelligartede virksomheder.

Det skal være sjovt – også når vi ikke arbejder
Vi tager sjov meget alvorligt. Derfor vægter vi det sociale højt – faktisk højere end mange andre steder i branchen. Vi har flere gange om året arrangementer som har det klare formål at skabe balance og udvikling socialt. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, men det bliver først for alvor sjovt, hvis vi også har oplevelser tilfælles, når vi ikke arbejder.

Vi tilbyder

Et innovativt og spændende miljø hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der satser på vækst med afsæt i it-løsninger. For den rette kandidat er der tale om et selvstændigt og spændende job med vide rammer og udfordringer, hvor der er fokus på nytænkning og fremdrift. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Er du interesseret, så kontakt Thomas Lindahl, Partner, TVM Executive Skills, på TL@TVMskills.dk , eller mobilnr. + 45 2265 8909.

Virksomhedsfakta

4 dimensions leverer outsourcing, serverdrift, help desk, backup og 24/7 overvågning og service management til små og mellemstore virksomheder. 4 dimensions er en af landets stærkeste NAV-partnere. 4 dimensions arbejder sammen med Danmarks mest sikre datacenter og kundelisten tæller virksomheder fra både den private og offentlige sektor, der har betroet 4 dimensions deres IT-drift. 4 dimensions A/S har kontor og hovedsæde i Rødovre. At arbejde hos 4-dimsensions A/S betyder udfordringer og nye muligheder