Telefon: +45 26 20 79 70
E-mail: SQ@TVMskills.dk
Telefon: +45 26 20 79 70   Email: info@tvmskills.dk

Digital Manager til FMCG - BESAT

 Grossist inden for kosmetik søger Digital Manager

Vi søger en Digital Manager, som brænder for det digitale både i salg og marketing, som kan hjælpe med til at udvikle vores digitale platform og tage vores brands af skønhedsprodukter til nye højder.

 Du har en relevant uddannelse. Vi lægger vægt på, at du har en stor viden om og praktisk erfaring med digital markedsføring. Du arbejder strategisk, analytisk og selvstændigt og er god til at formidle. Du trives med at samarbejde og prioriterer opgaver i en travl hverdag. Du er dygtig til at formulere dig på fejlfrit dansk, kendskab til svensk vil være et plus. Du skal være omdrejningspunkt i afdelingen. På sigt ville der skulle tilknyttes endnu en fuldtids medarbejder til afdelingen.

 

Arbejdsopgaver

 

e-commerce:

On-line salg af vores brands sker gennem vores etablerede forhandlere, og dette salg skal kontinuerligt udvikles og styrkes. Det gøres via sikring af relevante billeder og unikke tekster til vores produkter, så de fremstår attraktive og samtidig kan ranke godt via google ads som vores kunder selv køber. Vi opretter ”brand-universer” på vores prioriterede sites, strømliner det grafiske udtryk og lanceringer, så ”brandimaget” er konsistent på alle forhandleres hjemmesider. Vi ønsker ikke at vores kunder selv forfatter tekster omkring vores produkter og de fordele de har. Derudover leverer vi med relevant content og innovativ markedsføring gennem vores forhandleres social-media platforme. Du arbejder som direkte link mellem vores brand-owners og vores kunder, og i samarbejde med dine kollegaer naturligvis.

 PR & kommunikation:

Markedsføringen af vores brands via digitale medier og især socialmedia platforme, via influensers samt aktiviteter og events der aktiveres via digital markedsføring. Du skal systematisere de tiltag vi igangsætter, de skal være mere målrettet, gennemanalyseret og så skal vi kunne måle på resultaterne vi får.

Du bliver ansvarlig for at udvikle, optimere og vedligeholde vores digitale tilstedeværelse, såvel på web som på de digitale medier. Gennem dit indgående kendskab til de digitale medier, relevante analyser og kommercielle tiltag, kan du styrke vores brand awareness på de digitale platforme.

 Du har ansvaret for at sikre forbrugeroplevelsen på vores hjemmeside samt alle relevante digitale medier. Du sikrer en integreret og skarp kommunikation på tværs af alle medier. Du vil få ansvaret for flere projekter og deadlines, så vores digitale aktiviteter sker rettidigt i forhold til vores strategi.

 Der er gode muligheder for kreativ udfoldelse og stillingen giver dig muligheden for at være med til at forme vores professionelle udtryk udadtil på de mange digitale platforme.

 Dine kvalifikationer som Digital manager:

·Office-pakken

·Gerne Adobe CS – særligt photoshop & InDesign.

·PR – pressekontakt, opsætning og udfærdigelse af pressemeddelelser

·CMS – gerne fx WordPress eller tilsvarende

·Gerne erfaring med SEO og content-udvikling

·Gerne erfaring med opdatering og udvikling på e-commerce-platforme

· Facebook annoncering

· E-handel

 Dine personlige kvalifikationer;

· Er engageret, positiv og udadvendt, god til at skabe relationer

· Har en passion for skønhed og personlig pleje

·Har gode kommunikationsevner og er initiativrig

Vi tilbyder

Et innovativt og spændende miljø hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der satser på vækst med afsæt i skønhedsprodukter. For den rette kandidat er der tale om et selvstændigt og spændende job med vide rammer og udfordringer, hvor der er fokus på nytænkning og fremdrift. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Er du interesseret, så kontakt Thomas Lindahl, Partner, TVM Executive Skills, på TL@TVMskills.dk , eller mobilnr. + 45 2265 8909.

Virksomhedsfakta

Trademade Cosmetics A/S er en uafhængig grossist, der sælger og markedsfører et omfattende sortiment af kosmetik og skønhedsprodukter til den Danske detailhandel. Vort sortiment tilpasses løbende markedet, så vi konstant arbejder med aktuelle og efterspurgte produkter, og vi er preferred partner hos flere af de største detailkæder. Trademade Cosmetics A/S har kontor og hovedsæde i Nivå. At arbejde hos Trademade Cosmetics A/S betyder udfordringer og nye muligheder i et uformelt, dynamisk og engagerende miljø - www.trademade.dk