Telefon: +45 26 20 79 70
E-mail: SQ@TVMskills.dk
Telefon: +45 26 20 79 70   Email: info@tvmskills.dk

NAV udvikler - BESAT

4 dimensions A/S søger en NAV Udvikler

 

 

Skarp MS Dynamics NAV udvikler

4 dimensions har succes og er en virksomhed i vækst. Vi brænder for at gøre en forskel i alt vi gør. Vi sætter kunden i centrum, og hos os er det samspillet mellem mennesker, løsningen og processerne, som gør forskellen.

Vi har i dag kontorer i Rødovre og København. Vi er en velfungerende og dynamisk virksomhed, hvor der hersker en uhøjtidelig omgangsform og et godt socialt samvær i et miljø. Vi er et stærkt hold!Vi har specialiseret os i løsninger til handels- og produktionsvirksomheder og for at styrke og udvikle vores position på markedet, er vi på udkig efter en skarp MS Dynamics NAV udvikler til vores afdeling i Rødovre.

Jobbet

Med en solid udviklingserfaring inden for udvikling af tilretninger og konfigurering af MS Dynamics NAV, bliver du den erfarne og selvstændige NAV udvikler, der udvikler løsninger i samarbejde med vores projektledere og kunder. Du vil i tæt dialog med kunden sætte dig ind i kundens behov og ønsker og efterfølgende designe, udvikle og bistå med

implementeringen af løsningen hos kunden. Du vil arbejde bredt på kundeprojekter og i øvrigt indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udviklingsteamet.

 

Dig:

· Gerne mindst 5-6 års erfaring i en lignende rolle og meget gerne erfaring med Logistik, det er et plus hvis du har kendskab til Continia (Dynamic NAV add-on)

· Har en høj grad af detaljeorientering men kan samtidig se tingene i en større sammenhæng

· Indgående kendskab til virksomhedsprocesser og solid erfaring med implementering af it-løsninger

· Er serviceminded, er god til at lytte og kan analysere kundens problemstilling og komme med den rigtige løsning

· Dybdegående kendskab til Microsoft Office-pakken og er vant til at dokumentere og kommunikere via PowerPoint og Word

· Gode kundskaber i dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt.

· Erfaring med at sikre at leverancen leveres inden for aftalte rammer

·Er udadvendt og engageret i dit samarbejde med kunder og kolleger

·Kan arbejde og søger viden både i teams og selvstændigt

·Leverer den rigtige kvalitet første gang


Din baggrund

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi vil dog foretrække at du har minimum 5-6 års erfaring med Microsoft Dynamics NAV udvikling. Du udvikler i såvel i helt nye NAV-versioner som i de lidt ældre når det er nødvendigt. Som person er du analytisk, struktureret og hurtigopfattende. Du er desuden imødekommende, troværdig og positiv. Du har en høj grad af forretningssans og du er gennem en lyttende og engageret adfærd den ideelle sparringspartner for vores projektledere og kunder. Du er målrettet, løsningsorienteret og typen, som ser udfordringer frem for begrænsninger. Sidst, men ikke mindst har du et stort personligt drive og din indstilling er konstruktiv og præget af samarbejdsvilje - og så er du i besiddelse af en god portion humor!

 

Det skal være sjovt – også når vi ikke arbejder
Vi tager sjov meget alvorligt. Derfor vægter vi det sociale højt – faktisk højere end mange andre steder i branchen. Vi har flere gange om året arrangementer som har det klare formål at skabe balance og udvikling socialt. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, men det bliver først for alvor sjovt, hvis vi også har oplevelser tilfælles, når vi ikke arbejder.

Vi tilbyder

Et innovativt og spændende miljø hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der satser på vækst med afsæt i it-løsninger. For den rette kandidat er der tale om et selvstændigt og spændende job med vide rammer og udfordringer, hvor der er fokus på nytænkning og fremdrift. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Er du interesseret, så kontakt Thomas Lindahl, Partner, TVM Executive Skills, på TL@TVMskills.dk , eller mobilnr. + 45 2265 8909.

Virksomhedsfakta

4 dimensions leverer outsourcing, serverdrift, help desk, backup og 24/7 overvågning og service management til små og mellemstore virksomheder. 4 dimensions er en af landets stærkeste NAV-partnere. 4 dimensions arbejder sammen med Danmarks mest sikre datacenter og kundelisten tæller virksomheder fra både den private og offentlige sektor, der har betroet 4 dimensions deres IT-drift. 4 dimensions A/S har kontor og hovedsæde i Rødovre. At arbejde hos 4-dimsensions A/S betyder udfordringer og nye muligheder i et uformelt, dynamisk og engagerende miljø - www.4dim.it