Telefon: +45 26 20 79 70
E-mail: SQ@TVMskills.dk
Telefon: +45 26 20 79 70   Email: info@tvmskills.dk

Projektchefer til boligbyggeri i Østdanmark

Til en af landets mest effektive bolig-entreprenører søger vi en projektchef til Sjælland.

Projektchefen skal indgå i JCN Boligs voksende team i Østdanmark og vil få ansvar for et eller flere af vore pt otte projekter, der samlet udgør ca 80.000 kvm. Ordrebeholdning i Storkøbenhavn er dækkende til 2024, og den vokser.

JCN Bolig er en strategisk fokuseret totalentreprenør med jyske rødder og hovedkontor i Århus. Egenproduktion inden for tømrer, beton og element.

Østjylland og København dækker over 50% af alle boligbyggerier i DK, så derfor er man markant til stede i Københavnsområdet med nye, gode faciliteter i Glostrup.

JCN Bolig er en af meget få boligspecialister i DK. Den eneste af de store entreprenører som kun opfører boliger. Omsætningen er aktuelt omkring 650 mio DKK. Og formentlig omkring 1 mia. i 2024. Man har 6 år i træk præsteret en overskudsgrad omkring 5%.

Siden JCN Bolig i 2013 valgte at fokusere på boligbyggeri alene, har man fokuseret på kompetenceudvikling i de interne funktioner, ikke mindst tilbudsafdelingen, og et samarbejde på tværs af funktioner, der er i spil under hele et projekts levetid. Man har egenproduktion inden for tømrer, beton og element.

En succesfuld projektchef i JCN Bolig har det totale ansvar for sit/sine boligprojekter og når sine mål ved i udstrakt grad at spille sammen med resten af organisationen.

Din profil

Faglighed…

 • Har du 5-10 års erfaring med projektledelse, gerne indenfor boligbyggeri?
 • Kan du varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til
      ledelse af byggeriet og aflevering til bygherren?
 • Er du uddannet ingeniør eller konstruktør, gerne kombineret med en håndværksmæssig uddannelse?
 • Har du gennemslagskraft og evnen til at motivere projektteamet?
 • Så kan du være JCN Boligs næste projektchef i Østdanmark

… og personlighed…

 • Om dig kan siges, at du er i besiddelse af stærke lederkompetencer, som bl.a.kommer til udtryk i en naturlig gennemslagskraft og evne til at motivere et projektteam.
 • Du er en dygtig kommunikator – både skriftligt og mundtlig, og du tilgår opgaverne på en ansvarsfuld og vedholdende måde samtidig med, at du er struktureret og rationel.

 

Reference til sektionschefen i JCN Bolig Øst.

Hvordan er JCN Bolig i øvrigt?

 • JCN har rødder tilbage til 1941, hvor Jens Chr. Nielsen stiftede en murervirksomhed. Senere suppleredes med tømrer og beton.
 • I 2013 gjorde ledelsen (den nuværende) op med princippet om at kunne bygge til de fleste formål og kunder – man stillede helt skarpt på boligbyggeri og tilføjede ”Bolig” til firmanavnet. Siden har JCN Bolig udviklet sig til at være helt i top som totalentreprenør inden for boligbyggeri BtB. Hellere være en stor, stærk fisk i en lille dam end det modsatte.
 • Ejerledet
 • Der fokuseres på engageret samarbejde mellem JCN Bolig’s interne afdelinger i hele projektets levetid. Fx er tilbudsafdelingen inde i loopet helt frem til aflevering. Man bliver ikke efterladt alene på byggepladsen
 • Specialisering inden for boligbyggeri muliggør effektiv, løbende specialisering og kompetenceudvikling
 • JCN Bolig lægger vægt på gode arbejdsforhold for medarbejdere. Det skal være en langsigtet succes for alle parter.
 • Gode karrieremuligheder.

TVM Executive Skills er ekstern konsulent på denne opgave. TVM har formidlet gode ledere til gode virksomheder inden for byggeri & anlæg siden 2005.

 

Interesseret?

Kontakt Thomas Lindahl på TL@TVMskills.dk / 2265 8909 eller

Søren Qvist på SQ@TVMskills.dk / 2620 7970